Ζούγκλα, χωρίς καν Ταρζάν!

 

Κάποιοι ελπίζαμε να μη ζήσουμε με παράδειγμα ζωής τη ζούγκλα (που δεν έχει καν Ταρζάν)

Αλλά το ματς, όπως λέγαμε και τις προάλλες, είναι σικέ

Το πρωτεύον ζήτημα, είναι ότι το ματς ήταν “σικέ”!
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως «μόνο μια νέα αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης της χώρας».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο “σικέ” ματς μεταξύ του μικρού τιμονιέρη Αλέξη και του Κούλη του Μητσοτάκουλα, ο δεύτερος κέρδισε από τα αποδυτήρια με σκορ 0–1.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αυτό οφείλουμε να παραδεχθούμε όσοι δεν έχουμε κάλο στον εγκέφαλο ή δεν έχουμε πουλήσει τη νοημοσύνη μας για μια κρατικοδίαιτη καρέκλα.

Το πρωτεύον ζήτημα, δεν είναι ο κάλος που έχει ο καθένας μας στ&omicr

Αληταράδες!!!

by My Pillow Book on September 05, 2017

Απολαύστε την ομολογία του "υπουργού" Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, να λέει ότι η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει το πακέτο Γιούνκερ γιατί η απορρόφησή του προαπαιτεί... business plans (και ποιοι από όλους αυτούς τους άδειους τενεκέδες που επανδρώνουν το κομματικό του κράτος, να τα φτιάξουν)... Αληταράδες!!!!

 

Άμορφα Καθιζήματα... 

Μ&alph

Η εκτόξευση του τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου HellasSat 3, με τις σημαίες της Ελλάδος και της Κύπρου, είναι πλέον γεγονός. Μεταδόθηκε απευθείας από την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 καθώς και από την ιστοσελίδα της ERT


Τζάμπα τα Ναύλα!

Ο "υπουργός" Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος βρέθηκε στο διαστημικό κέντρο και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία, δήλωσε περήφανος που ήταν μάρτυρας σε αυτό το σημαντικό βήμα, τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπαίνει και πάλι στον χώρο της διαστημικής βιομηχανίας.

 

Κουβέντα για το γεγονός ότι η Hellas Sat έχει έδρα την Κύπρο, κι αποτελεί πλέον θυγατρική της αραβικής Arabsat, αφού την ξεπούλησαν κι αυτήν, όπως κι όλα τ' άλλα.

 

Αναρωτιέται εύλογα κανείς, για ποιον λόγο πανηγυρίζει αυτό το αστείο υποκείμενο που παριστάνει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά και γιατί πληρώσαμε το ταξίδι του στη μακρινή Γαλλική Γουινέα.

Older Posts
Showing 1 - 5 of 19 posts