Welcome to empowr,
where you earn by simply posting:
 
photos,
updates,
videos,
blogs
Good news! You got 1 free crypto coin thanks to your inviter. Send them a quick thanks after you sign up!

New to empowr?

 

VPRAŠANJE uporabnika "Marjan Horvat". Naslov kupca verjetno dobiš samo preko maila na empowr strani, predvidevam?  
ODGOVOR. Marjan ce si ti izvirni prodajalec dobiš od Empowra obvestilo o prodaji in si ti dolžan kontaktirati kupca naj ti posreduje naslov za prodajo. Pozoveš ga naj naslov za dostavo vpiše v sekcijo "Marketplace" - "I have bought" - "Actions". V kolikor pa se tvoj izdelek proda preko sponzorja ali pa ce ti kot sponzor prodaš izdelek nekoga drugega je potem tvoja dolžnost da povežeš izvirnega lastnika izdelka in koncnega kupca.

VPRAŠANJE uporabnice "Lamijaa Lamijaa". A kdo na tej platformi dobi izplačilo?
 ODGOVOR. Izplačilo so dobili vsi ki so na Empowru kaj zaslužili. Moraš pa se nauciti kaj sploh delati na platformi da bo tvoj racun v pozitivnem stanju. Stanje na tvojem "balancu" ti o tem ne pove praktično ničesar.  Natancen opis kaj in kako delati in kako pravilno prebrati tvoj balance bo objavljeno Premium blogu VODNIK PO EMPOWRU. Za začetek pa lahko spremljaš če to tvoj račun v plusu, tako da gledaš grafe- Link:  http://prntscr.com/d4t1qz Torej če so grafi globoko v zelenem potem je tvoje poslovanje pozitivno. Sicer pa vsak graf lahko še dodatno odpreš in pogledaš kje je tvoja slabost in kje moraš popraviti svoje delovanje na Empowru.
VPRAŠANJE uporabnika "Marjan Horvat". Meni so že dva produkta odstranili

Vprašanja in odgovori Empowru B

 

VPRAŠANJE uporabnika "- Roman Rosulnik -" Če kdo uspe poštudirat zakaj se nekateri BIDI štejejo v dnevni cilje, drugi pa ne, naj prosim napiše, v katerih primerih se licitacija šteje za Daily goal in zapiranje kroga in kdaj ne. 

ODGOVOR uporabnika

Vprašanja o Empowru A

by Roman Rosulnik on November 04, 2016

VPRAŠANJE uporabnice "Iris v. dragan" Je kdo že uporabil tisti znesek pri Advertising, ki je dnevno ponujen za oglaševanje? Kdo kaj vec ve o tem?

ODGOVOR. Znesek za oglaševanje po katerem sprašuješ  so (še) neporabljena sredstva od My Ad Credit - http://prntscr.com/csnn5x Znesek na My Ad Credit se neprestano virtualno dodaja  - t.j. "Extended to you" in se nato vsakodnevno koristi t.j. "Utilized" za "Managed Ad Campaign". Te znesek lahko dodatno koristiš za My Add in My  Add campaign - to so plačljive oglaševalske kampanije. Po drugi strani pa GENAERALNO GLEDANO razlika med tvojim "Balance" in "Utilized" tvoj dejanski zaslužek na Empowru!

 

VPRAŠANJE uporabnice "Sofija". Kje se vidi moj dejanski zaslužek?
ODGOVOR. Generalno gledano je formula: